kaikki kategoriat
Erikoisrahtilogistiikka

Etusivu> Tuotteet > Erikoisrahtilogistiikka

Erikoisrahtilogistiikka

Esitellä

Dlink International Logisticsilla on pitkä kokemus erikoislastien kuljetuksista ja sen kuljetusalue kattaa kaikki maat ympäri maailmaa, erityisesti sähkösavukkeiden ja tupakkaöljyjen, kemikaalien, akkujen ja akkuja sisältävien tuotteiden luokissa ( matkapuhelimet, tietokoneet jne.).


Ominaisuus

● 1.E-savuke, vape-öljyn toimitus

Sähkösavukkeiden ja höyrystysöljyn kuljetus on yksi DLINKin tärkeimmistä kuljetustuotteista, jolla on vahvat kuljetusetut. DLINK ja monet suuret kotimaiset sähkötupakkatehtaat ovat käynnistäneet pitkäaikaisen kuljetusyhteistyön, johon asiakkaat luottavat

未命名-2

● 2.Akkujen ja akkuja sisältävien tuotteiden kuljetus

Maksulliset tuotteet kuuluvat kansainvälisen logistiikkakuljetuksen kuljetustavaroiden erikoisluokkaan, joiden on toimitettava niitä kuljetettaessa vastaava tunnistusraportti ja kelpuutustodistus ja toimittava sitten yhteistyössä tiettyjen lähetyskanavien kanssa, DLINKillä on vakaat kanavat ja kuljetuskokemusta tällaisten tavaroiden kuljetuksen ja maksimoi palvelun turvallisuuden ja oikea-aikaisuuden takaamisen perusteella.

● 3.Muutyyppisten erikoistuotteiden kuljetus

Muiden erikoistavaroiden kuljetus, mukaan lukien: tekstiilit, kemikaalit, elintarvikkeet, ihonhoitotuotteet, koneet ja laitteet, lääketieteelliset laitteet jne.

Faq
 • Q

  Mikä on Dlink Global?

  A

  Dlink Globalin pääkonttori on Shenzhenissä, ja sillä on sivukonttorit Hongkongissa, Changshassa, Shanghaissa ja Los Angelesissa. Se on ensiluokkainen kansainvälinen huolintayritys, joka on erikoistunut kansainväliseen logistiikkaan ja kuljetuksiin yli 20 vuoden ajan. Dlink Globalilla on pätevyys, kuten IATA/CATA/WCA/NVOCC, ja se pystyy hoitamaan erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien kansainvälinen lentorahti, konttikuljetukset, LCL-kuljetukset (Less than Container Load), irtolastikuljetukset, rahtaus, varastointi, toimitus, tullivälitys, tarkastusilmoitus , rahdin keräys, vakuutus ja paljon muuta.

 • Q

  Mitkä ovat Dlink Globalin edulliset palvelut ja reitit?

  A

  Palvelun edut: Kiinasta/Hongkongista alkaen Dlink Global tarjoaa lentorahtipalveluja reiteillä, jotka kattavat Euroopan, Amerikan, Lähi-idän, Afrikan ja muut alueet.


  Erikoisreitit: Ainutlaatuiset rahtauspalvelut valtakunnalliseen jakeluun Venäjällä, mikä tekee Dlink Globalista vanhimman kiinalaisen rahtausyrityksen Venäjälle.


  Projektikohtaiset reitit: Erikoistuneet kuljetusratkaisut sähkösavukkeille ja vapeöljylle, joka on yksi ensimmäisistä sähkösavukkeiden lähetysten kuljettajista Kiinassa.


  Erikoisratkaisut: Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja lääkinnällisille laitteille, instrumenteille, elektroniikkatuotteille, reagensseille, ylimittaisille kuormille ja muille.

 • Q

  Onko tuotteille kansainvälisen lentoliikenteen rajoituksia?

  A

  Lentorahti luokitellaan yleistavaroihin, akkutuotteisiin, pilaantuviin tuotteisiin, lääkkeisiin, vaarallisiin aineisiin ja muihin luokkiin. Rahtityypin ja pakkauksen erityisvaatimukset määräytyvät lentoyhtiön, lentokonetyypin, lähtö- ja kohdesatamien perusteella.

 • Q

  Miten tavaran turvallisuus varmistetaan?

  A

  Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja ja tarkastaa tavaroiden ulkopakkaukset tarkasti kaikissa käyttövaiheissa varmistaakseen sen vakauden. Arvokkaiden tavaroiden osalta yhtiö auttaa asiakkaita hankkimaan kattavan vakuutusturvan etujensa turvaamiseksi. Vioittuneiden tai kadonneiden tavaroiden tapauksessa Dlink Global auttaa asiakkaita tekemään tarvittavat reklamaatiot.

 • Q

  Mikä on kuljetuksen aikataulu?

  A

  Yli 20 vuoden kokemuksella Dlink Globalilla on vankka asiantuntemus kuljetusreiteistä, toimintaprosesseista ja palvelun tehokkuudesta. Yritys tarjoaa erilaisia ​​kuljetusratkaisuja, jotka on räätälöity eri asiakkaiden erityisiin ajoitusvaatimuksiin ja varmistavat, että ne vastaavat asiakkaiden tarpeita useilla eri ulottuvuuksilla, mukaan lukien ratkaisut, hinnoittelu, ajoitus ja palvelu.

未命名-14
未命名-15
未命名-16
Vahvuus

Miksi Productivity Leap

Kuumat kategoriat

LOGISTIIKKAYHTIÖ

7
6
5
4
3
2
1