kaikki kategoriat
Kansainvälinen lentorahti

Etusivu> Tuotteet > Kansainvälinen lentorahti

Kansainvälinen lentorahti

Esitellä

Kansainvälinen lentokuljetuspalvelu on suoran kansainvälisen logistiikan edullisin ydinpalvelu! Suora kansainvälinen logistiikka on vakiintunut kansainvälisen lentoliikenteen alalla 20 vuotta ja tehnyt tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa kotimaassa ja ulkomailla. Yritys on voittanut asiakkaiden yksimielisen ylistyksen rehellisyydellä ja palvelulla, voittanut huomattavat markkinat nopealla, turvallisella ja täsmällisellä supertehokkuudellaan, lyhentänyt huomattavasti toimitusaikaa ja sillä on ollut suuri rooli pääoman kierron ja kiertokulun nopeuttamisessa. logistiikan toimitusketjussa.

Ominaisuus

Nopeaa, turvallista ja täsmällistä, jolla on ollut suuri rooli pääoman kierron ja tavarantoimittajien kierron nopeuttamisessa

Käyttöprosessi
  • Omistajan tiedustelu
  • Kampanja
  • Hyväksy omistajan lähetys
  • varaus
  • Varastointi
  • Ilmoittaa tullissa
  • Konossementin vahvistaminen ja muuttaminen
  • Allekirjoita lasku
  • Kulujen selvitys
  • Taloudellinen luovutus
Faq
 • Q

  Mikä on Dlink Global?

  A

  Dlink Globalin pääkonttori on Shenzhenissä, ja sillä on sivukonttorit Hongkongissa, Changshassa, Shanghaissa ja Los Angelesissa. Se on ensiluokkainen kansainvälinen huolintayritys, joka on erikoistunut kansainväliseen logistiikkaan ja kuljetuksiin yli 20 vuoden ajan. Dlink Globalilla on pätevyys, kuten IATA/CATA/WCA/NVOCC, ja se pystyy hoitamaan erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien kansainvälinen lentorahti, konttikuljetukset, LCL-kuljetukset (Less than Container Load), irtolastikuljetukset, rahtaus, varastointi, toimitus, tullivälitys, tarkastusilmoitus , rahdin keräys, vakuutus ja paljon muuta.

 • Q

  Mitkä ovat Dlink Globalin edulliset palvelut ja reitit?

  A

  Palvelun edut: Kiinasta/Hongkongista alkaen Dlink Global tarjoaa lentorahtipalveluja reiteillä, jotka kattavat Euroopan, Amerikan, Lähi-idän, Afrikan ja muut alueet.


  Erikoisreitit: Ainutlaatuiset rahtauspalvelut valtakunnalliseen jakeluun Venäjällä, mikä tekee Dlink Globalista vanhimman kiinalaisen rahtausyrityksen Venäjälle.


  Projektikohtaiset reitit: Erikoistuneet kuljetusratkaisut sähkösavukkeille ja vapeöljylle, joka on yksi ensimmäisistä sähkösavukkeiden lähetysten kuljettajista Kiinassa.


  Erikoisratkaisut: Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja lääkinnällisille laitteille, instrumenteille, elektroniikkatuotteille, reagensseille, ylimittaisille kuormille ja muille.

 • Q

  Onko tuotteille kansainvälisen lentoliikenteen rajoituksia?

  A

  Lentorahti luokitellaan yleistavaroihin, akkutuotteisiin, pilaantuviin tuotteisiin, lääkkeisiin, vaarallisiin aineisiin ja muihin luokkiin. Rahtityypin ja pakkauksen erityisvaatimukset määräytyvät lentoyhtiön, lentokonetyypin, lähtö- ja kohdesatamien perusteella.

 • Q

  Miten tavaran turvallisuus varmistetaan?

  A

  Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja ja tarkastaa tavaroiden ulkopakkaukset tarkasti kaikissa käyttövaiheissa varmistaakseen sen vakauden. Arvokkaiden tavaroiden osalta yhtiö auttaa asiakkaita hankkimaan kattavan vakuutusturvan etujensa turvaamiseksi. Vioittuneiden tai kadonneiden tavaroiden tapauksessa Dlink Global auttaa asiakkaita tekemään tarvittavat reklamaatiot.

 • Q

  Mikä on kuljetuksen aikataulu?

  A

  Yli 20 vuoden kokemuksella Dlink Globalilla on vankka asiantuntemus kuljetusreiteistä, toimintaprosesseista ja palvelun tehokkuudesta. Yritys tarjoaa erilaisia ​​kuljetusratkaisuja, jotka on räätälöity eri asiakkaiden erityisiin ajoitusvaatimuksiin ja varmistavat, että ne vastaavat asiakkaiden tarpeita useilla eri ulottuvuuksilla, mukaan lukien ratkaisut, hinnoittelu, ajoitus ja palvelu.

微 信 图片 _20200716215351
微 信 图片 _20200716215344 (1)
微 信 图片 _20200826142604
微 信 图片 _20200826142601
Vahvuus

Miksi Productivity Leap

Kuumat kategoriat

LOGISTIIKKAYHTIÖ

7
6
5
4
3
2
1