kaikki kategoriat
Multimodaalinen kuljetus

Etusivu> Tuotteet > Multimodaalinen kuljetus

Multimodaalinen kuljetus

Esitellä

Kansainvälinen multimodaalinen kuljetus syntyy ja kehitetään konttikuljetusten pohjalta, on kansainvälisen multimodaalikuljetussopimuksen mukainen, vähintään kaksi erilaista kuljetusmuotoa, multimodaaliliikenteen harjoittaja ottaa tavarat haltuunsa maan alueelta toiselle maan nimetty rahtikuljetuksen toimituspaikka. Kansainvälinen multimodaalinen kuljetus soveltuu vesi-, maantie-, rautatie- ja lentoliikennemuotoihin.

Ominaisuus

● 1. Vastuun yhtenäisyys ja menettelyjen yksinkertaisuus.

● 2. Kustannussäästöt ja kuljetuskustannusten vähentäminen.

● 3. väliyhteyksien vähentäminen, ajan lyhentäminen ja liikenteen laadun parantaminen.

● 4. Liikenteen organisoinnin tasoa nostetaan ja liikenteen järkeistämistä.

● 5. ovelta ovelle -kuljetuksen toteuttaminen.

Käyttöprosessi
  • Lähetyshakemusten vastaanotto ja multimodaalikuljetussopimusten solmiminen
  • Tyhjien konttien luovutus ja nouto
  • Vientitulli-ilmoitus
  • Lastin pakkaus ja luovutus
  • Varaus ja rahdin toimituksen järjestäminen
  • Vakuutus rahdin toimitusta varten
  • Multimodaalisen konossementin laatiminen ja koko tavarakuljetuksen loppuunsaattamisen järjestäminen
  • Tullitoiminta rahdin kuljetuksessa
  • Lastin saapuminen toimitus
Faq
 • Q

  Mikä on Dlink Global?

  A

  Dlink Globalin pääkonttori on Shenzhenissä, ja sillä on sivukonttorit Hongkongissa, Changshassa, Shanghaissa ja Los Angelesissa. Se on ensiluokkainen kansainvälinen huolintayritys, joka on erikoistunut kansainväliseen logistiikkaan ja kuljetuksiin yli 20 vuoden ajan. Dlink Globalilla on pätevyys, kuten IATA/CATA/WCA/NVOCC, ja se pystyy hoitamaan erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien kansainvälinen lentorahti, konttikuljetukset, LCL-kuljetukset (Less than Container Load), irtolastikuljetukset, rahtaus, varastointi, toimitus, tullivälitys, tarkastusilmoitus , rahdin keräys, vakuutus ja paljon muuta.

 • Q

  Mitkä ovat Dlink Globalin edulliset palvelut ja reitit?

  A

  Palvelun edut: Kiinasta/Hongkongista alkaen Dlink Global tarjoaa lentorahtipalveluja reiteillä, jotka kattavat Euroopan, Amerikan, Lähi-idän, Afrikan ja muut alueet.


  Erikoisreitit: Ainutlaatuiset rahtauspalvelut valtakunnalliseen jakeluun Venäjällä, mikä tekee Dlink Globalista vanhimman kiinalaisen rahtausyrityksen Venäjälle.


  Projektikohtaiset reitit: Erikoistuneet kuljetusratkaisut sähkösavukkeille ja vapeöljylle, joka on yksi ensimmäisistä sähkösavukkeiden lähetysten kuljettajista Kiinassa.


  Erikoisratkaisut: Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja lääkinnällisille laitteille, instrumenteille, elektroniikkatuotteille, reagensseille, ylimittaisille kuormille ja muille.

 • Q

  Onko tuotteille kansainvälisen lentoliikenteen rajoituksia?

  A

  Lentorahti luokitellaan yleistavaroihin, akkutuotteisiin, pilaantuviin tuotteisiin, lääkkeisiin, vaarallisiin aineisiin ja muihin luokkiin. Rahtityypin ja pakkauksen erityisvaatimukset määräytyvät lentoyhtiön, lentokonetyypin, lähtö- ja kohdesatamien perusteella.

 • Q

  Miten tavaran turvallisuus varmistetaan?

  A

  Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja ja tarkastaa tavaroiden ulkopakkaukset tarkasti kaikissa käyttövaiheissa varmistaakseen sen vakauden. Arvokkaiden tavaroiden osalta yhtiö auttaa asiakkaita hankkimaan kattavan vakuutusturvan etujensa turvaamiseksi. Vioittuneiden tai kadonneiden tavaroiden tapauksessa Dlink Global auttaa asiakkaita tekemään tarvittavat reklamaatiot.

 • Q

  Mikä on kuljetuksen aikataulu?

  A

  Yli 20 vuoden kokemuksella Dlink Globalilla on vankka asiantuntemus kuljetusreiteistä, toimintaprosesseista ja palvelun tehokkuudesta. Yritys tarjoaa erilaisia ​​kuljetusratkaisuja, jotka on räätälöity eri asiakkaiden erityisiin ajoitusvaatimuksiin ja varmistavat, että ne vastaavat asiakkaiden tarpeita useilla eri ulottuvuuksilla, mukaan lukien ratkaisut, hinnoittelu, ajoitus ja palvelu.

未命名-10
11
未命名-11
Vahvuus

Miksi Productivity Leap

Kuumat kategoriat

LOGISTIIKKAYHTIÖ

7
6
5
4
3
2
1