kaikki kategoriat
Rautatiepalvelu

Etusivu> Tuotteet > Rautatiepalvelu

Rautatiepalvelu

Esitellä

Rautatiekuljetukset ovat yksi tärkeimmistä kuljetusmuodoista kansainvälisessä kaupassa, toiseksi vain merikuljetukset kansainvälisessä kaupassa. Se on myös yksi suoran kansainvälisen logistiikan päätoimialoista ja sen suurimpia etuja ovat suurempi volyymi, nopeampi nopeus, merikuljetuksia huomattavasti pienemmät kuljetusriskit sekä kyky ylläpitää täsmällistä toimintaa ympäri vuoden.

Ominaisuus

Suurempi volyymi, nopeampi nopeus, huomattavasti vähemmän riskialtista kuljetusta kuin merikuljetukset ja kyky ylläpitää ajallaan ympäri vuoden

Käyttöprosessi
  • Vahvista välitys ja anna tiedot tavaroista

   (1) Yksityiskohtaiset tiedot rahtisiirrosta (kiinalainen ja englanninkielinen nimi, HS-koodi, pakkauskappaleiden lukumäärä, nettopaino, bruttopaino, yksittäisen ylipainoisen lastin osalta on toimitettava pakkaussuunnitelma)

   (2) Vahvistus palvelujen, kuten perävaunun tai kotimaan rautatieyhteyden, tarpeesta lähtöpaikassa.

  • Latauskaappi ja latauskaapin valokuvakokoelma

   (1) Tyhjiä laatikoita varten on toimitettava yhteensä 8 valokuvaa, puolet ladattu, kolme neljäsosaa ladattu, täysin ladattu, puolisuljettu, täysin suljettu, lukkonumero lähikuva jne..

   (2) Kontissa olevan lastin on oltava tasapainossa lastattu ja kiinnitetty tukevasti, jos painoa on osittainen, se voi aiheuttaa uudelleenlastauksen, ei vain lisäkustannuksia, vaan myös viivästyttää kuljetusaikataulua.

  • Tullaus ja tarkastus

   (1) Ennalta kirjattu tulli-ilmoitus, kauppasopimus (sinetti), lasku, pakkausluettelo, tulli-ilmoituksen valtakirja (sinetti)

   (2) Tavaran oikeudellinen tarkastus on tarjottava tavaroiden tulliselvityksen, tuotanto- ja myyntiyksiköiden laillinen tarkastus sekä vastaanottajan tai lähettäjän toimilupa, jäljennös tullirekisteröintitodistuksesta.

   (3) Kaikkiin tulli-ilmoitusasiakirjoihin ja tietoihin on täytettävä kentän numero, laskun summa on yhdenmukainen ilmoitetun määrän kanssa ja tavaroiden bruttopainon ja kappalemäärän on vastattava ilmoitettua tullia.

   (4) Varmista ennen lähettämistä vastaanottajalta etukäteen, tarvitsevatko tavarat muita asiakirjoja (ja tarvitsevatko ne alkuperäisen), kuten terveystodistuksen, kasvintarkastustodistuksen, alkuperätodistuksen, tuontilisenssin jne. kauttakulkusatamassa ja tulliselvitys määräpaikassa.

  • Rahti saapuu lähtöterminaaliin

   Rahti asemalle, kuljettajan tulee tuoda varastoon, palauttaa konttiluettelo, punnituslista, lastauslista (kaikki tiedot on oltava alkuperäisiä ja leimattuja) rahti asemalle on ajettava 4 päivää ennen valmistumista.

  • Tulliselvitys
  • Lähtö
  • Kuljetuskonossementin tuottaminen

   Kansainvälisen lähdön jälkeen teemme konossementin laatikon numeron, sinetin numeron ja muiden tietojen mukaan.

  • Lastin saapuminen kohdesatamaan ja tullaus
  • Palauta kontti kohdeporttiin vapauttamisen jälkeen

   Kohdesataman vastaanottaja palauttaa kontin määrätylle pihalle ATB-asiakirjalla ja noutokoodilla.

Faq
 • Q

  Mikä on Dlink Global?

  A

  Dlink Globalin pääkonttori on Shenzhenissä, ja sillä on sivukonttorit Hongkongissa, Changshassa, Shanghaissa ja Los Angelesissa. Se on ensiluokkainen kansainvälinen huolintayritys, joka on erikoistunut kansainväliseen logistiikkaan ja kuljetuksiin yli 20 vuoden ajan. Dlink Globalilla on pätevyys, kuten IATA/CATA/WCA/NVOCC, ja se pystyy hoitamaan erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien kansainvälinen lentorahti, konttikuljetukset, LCL-kuljetukset (Less than Container Load), irtolastikuljetukset, rahtaus, varastointi, toimitus, tullivälitys, tarkastusilmoitus , rahdin keräys, vakuutus ja paljon muuta.

 • Q

  Mitkä ovat Dlink Globalin edulliset palvelut ja reitit?

  A

  Palvelun edut: Kiinasta/Hongkongista alkaen Dlink Global tarjoaa lentorahtipalveluja reiteillä, jotka kattavat Euroopan, Amerikan, Lähi-idän, Afrikan ja muut alueet.


  Erikoisreitit: Ainutlaatuiset rahtauspalvelut valtakunnalliseen jakeluun Venäjällä, mikä tekee Dlink Globalista vanhimman kiinalaisen rahtausyrityksen Venäjälle.


  Projektikohtaiset reitit: Erikoistuneet kuljetusratkaisut sähkösavukkeille ja vapeöljylle, joka on yksi ensimmäisistä sähkösavukkeiden lähetysten kuljettajista Kiinassa.


  Erikoisratkaisut: Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja lääkinnällisille laitteille, instrumenteille, elektroniikkatuotteille, reagensseille, ylimittaisille kuormille ja muille.

 • Q

  Onko tuotteille kansainvälisen lentoliikenteen rajoituksia?

  A

  Lentorahti luokitellaan yleistavaroihin, akkutuotteisiin, pilaantuviin tuotteisiin, lääkkeisiin, vaarallisiin aineisiin ja muihin luokkiin. Rahtityypin ja pakkauksen erityisvaatimukset määräytyvät lentoyhtiön, lentokonetyypin, lähtö- ja kohdesatamien perusteella.

 • Q

  Miten tavaran turvallisuus varmistetaan?

  A

  Dlink Global tarjoaa ammattimaisia ​​kuljetusratkaisuja ja tarkastaa tavaroiden ulkopakkaukset tarkasti kaikissa käyttövaiheissa varmistaakseen sen vakauden. Arvokkaiden tavaroiden osalta yhtiö auttaa asiakkaita hankkimaan kattavan vakuutusturvan etujensa turvaamiseksi. Vioittuneiden tai kadonneiden tavaroiden tapauksessa Dlink Global auttaa asiakkaita tekemään tarvittavat reklamaatiot.

 • Q

  Mikä on kuljetuksen aikataulu?

  A

  Yli 20 vuoden kokemuksella Dlink Globalilla on vankka asiantuntemus kuljetusreiteistä, toimintaprosesseista ja palvelun tehokkuudesta. Yritys tarjoaa erilaisia ​​kuljetusratkaisuja, jotka on räätälöity eri asiakkaiden erityisiin ajoitusvaatimuksiin ja varmistavat, että ne vastaavat asiakkaiden tarpeita useilla eri ulottuvuuksilla, mukaan lukien ratkaisut, hinnoittelu, ajoitus ja palvelu.

33
88
未命名-17
未命名-18
Vahvuus

Miksi Productivity Leap

Kuumat kategoriat

LOGISTIIKKAYHTIÖ

7
6
5
4
3
2
1