kaikki kategoriat
Tietoa Meistä

Etusivu> Tietoa Meistä

Yrityksen profiili

微 信 图片 _20230227162658

Dlink Global -verkosto kattaa tärkeimmät kaupungit ympäri maailmaa, mukaan lukien Hong Kong, Shenzhen, Guangzhou, Qingdao, Shanghai Kiinassa ja Los Angeles Yhdysvalloissa. Erinomaiset kumppanuudet monien agenttien kanssa kaikkialla maailmassa ovat auttaneet palvelemaan asiakkaitamme. Meillä on yli 200 ulkomaista agenttia, jotka tulevat Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Kaakkois-Aasiasta, Australiasta, Lähi-idästä ja Afrikasta.

Yksi tärkeimmistä eduistamme on se, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattimaisinta ja vakuuttavinta palvelua tehokkaalla mutta alhaisella hinnalla millä hyvänsä. Ajattelemme asiakkaillemme parhaan logistiikkaratkaisun parhaan rahtihinnan ja kätevien toimintatapojen perusteella marssittuamme heidän tarpeensa ajoituksen, käytettävissä olevan tilan ja tullauksen suhteen. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, mikä on parasta asiakkaille.

Dlink Globalilla on monilla aloilla ammattitaitoisia tiimejä, joilla on äärimmäisin ammattitaidolla ja asiantuntemuksella korkea tehokkuus ja laatu. Pystymme aina hankkimaan ensikäden logistiikkatietoa ja muokkaamaan sitten sopivimmat strategiat vuosien logistiikan ammattikokemuksella.

DlinkGlobal Logistics on aina ollut omistautunut tarjoamaan asiakkailleen lämmintä palvelua, ja tämä on se, minkä jokainen tässä perheessä pitää aina mielessä yrityksen menestyvän kehityksen perustana.

Uskomme, että vahvojen suhteiden luominen asiakkaiden kanssa ja rikkoutumattomina pysyminen edellyttää joitain keskeisiä sääntöjä, joita on noudatettava; ajatella, mitä he tarvitsevat; Saavuttaakseen mitä he haluavat; Parempaan, mitä he odottavat.

Dlink Global koostuu niin monista upeista logistiikan asiantuntijoista, joilla on vankka taito, runsas työkokemus ja ainutlaatuiset resurssit yhteiskunnassa. Heidän ahkera työnsä ja intohimo uraa kohtaan voivat aina koskettaa asiakkaiden sydäntä ja lopulta voittaa heidän luottamuksensa. Jokainen Dlink on sitoutunut tekemään parhaansa ensin ja sitten tarjoamaan asiakkaille parasta parhaista.

Esittely

about11
about12
about13
about14
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7

Yrityksen albumi

19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

kumppanimme

Cooperative Airlines

Kuumat kategoriat

LOGISTIIKKAYHTIÖ

7
6
5
4
3
2
1