kaikki kategoriat
Uutta

Etusivu> Uutta

Epätoivoisesti työtä epätoivoisesti pelata!

Julkaisuaika: 2023-02-16 Luettu: 76

Vuosittainen C5C-konferenssi pidettiin aikataulun mukaisesti Münchenissä, Saksassa. Konferenssiin kutsuttiin yhteistyökumppanimme Dlink International Logisticsista. Nelipäiväinen ohjelma oli täynnä vakavia tapaamisia ja hauskaa ulkoilua, jotka olivat kumppaneillemme erittäin hedelmällisiä.Henkilökohtaisissa tapaamisissa kumppanimme vaihtoivat ajatuksia eri maiden ja alueiden kollegojensa kanssa ja keskustelivat päivittäisessä logistiikkayhteistyössä kohtaamista ongelmista ja viestinnän ja vaihdon avulla yhteistyön tulevaa suuntaa selkeytettiin. Viestinnän ja vaihdon kautta yhteistyön tuleva suunta selkiytyy.


3.3

3.4


Kiihkeiden keskustelujen jälkeen juhlittiin leppoisasti. Olutjuhlilla kumppanimme tapasivat vanhoja ja uusia ystäviä, tapasivat vanhoja ystäviä ja chattailtiin uusien ystävien kanssa, mikä tuo heidät lähemmäksi toisiaan ja uskotaan olevan hyödyllisempää tulevaisuuden kommunikaatiossa ja vaihdossa työssä.


3.5

3.6


Sen jälkeen vierailimme Münchenin lumisilla vuorilla ja viskitehtaalla. ...... Dlink International Logisticsin yhteistyökumppanit luopuivat tavanomaisista työoloistaan ​​ja viihtyivät luonnon syleilyssä. Vuoriset vuoret, siistit kuuset, vihreiden dekompression kohtaus silmiin, upeat luonnonmaisemat!


Työskentele kovasti, pelaa kovasti. C5C-matka, Dlinkin kansainväliset kumppanit hyötyivät paljon läheisestä yhteydenpidosta toistensa hiljaisen ymmärryksen syventämiseksi ja iloisesta roamingista keskinäistä ystävyyttä edistävänä. Tämän tapaamisen telakoinnin ja vaihdon kautta uskotaan, että Dlink International Logistics laajenee jatkossa suorien reittien kehittämisen tielle. Dlink International Logisticsin tulevaisuus on entistä parempi!

Kuumat kategoriat

LOGISTIIKKAYHTIÖ

7
6
5
4
3
2
1